Vind hier jouw trainingsacteur! 

Kijk hier onder welke trainingsacteur het beste past bij jouw organisatie en neem meteen contact met ons op!

Sta jij hier straks tussen als acteur?

Hoor jij vaker dat het acteren in rollenspelen echt iets voor jou is. Geniet jij van acteren en ben jij goed in het werken met mensen? Dan is de opleiding Trainingsacteren echt iets voor jou! Bij de Trainingsacteur Academie kun je terecht voor een basisopleiding Traingsacteur. Ook zijn er verschillende trainingen en cursussen als je al een poosje aan de slag bent als trainingsacteur.

Contact

Onze klanten aan het woord

“Ik heb herhaaldelijk met plezier gebruik gemaakt van trainingsacteurs van de Trainingsacteurs Academie. Ze zijn goed voorbereid, bieden waardevolle feedback en creëren een veilige leeromgeving waarin deelnemers actief kunnen experimenteren en leren.”

VvAA

“Met de inbreng van de Trainingsacteur Academie zijn onze inzichten en vaardigheden gegroeid, waardoor we effectiever gesprekken voeren in onze dagelijkse praktijk. De acteurs brachten de aangeboden kennis (transactionele analyse) uitstekend naar de praktijk, wat echt impact had.”

KNVB

“In onze 4-daagse basistrainingen, agressie en conflicthantering, maken wij gebruik van jullie acteurs. De acteurs zijn goed te ‘sturen’ om de ervaring ‘moment’, naar behoefte, te vergroten of te verkleinen. Het gaat om het succesverhaal! ”

Trajectum