Over TrainingsacteurVinden 

Paul Tijssen en Tjerk Jan Haga hebben elkaar in 2011 ontmoet bij een training voor buurtbemiddelaars in opleiding. Direct is er een klik en ontstaat de eerste samenwerking.

Tjerk Jan, met zijn achtergrond in de theater- en de drama wereld, valt op in het rollenspel en Paul als ervaren opleider vraagt hem daarna vaak als trainingsacteur voor zijn opleidingen.

Paul en Tjerk Jan bleken op dezelfde golflengte te zitten als het gaat over hoe je in het leven staat. Bewust zijn van jezelf en hoe je met de ander omgaat, staat hierin centraal. Betrokken en warm zijn in het contact met mensen en gebruik maken van humor en relativiteit.

Vandaar dat er veel gewerkt is met trainingsacteurs om deze ervaring in de opleidingen aan cursisten mee te geven. Echter steeds vaker blijkt de trainingsacteur qua optreden niet aan te sluiten bij wat Paul en Tjerk Jan voor ogen hadden. De acteur schitterde vaak wel in optreden en spel, maar vergeet vaak dat het niet om hem/haarzelf gaat maar om de cursist. De trainer moet veelvuldig ingrijpen om de cursist te beschermen en te zorgen dat er een positieve leerervaring ontstaat. Zodoende ontstond het idee om een eigen trainingsacteur opleiding te starten en een eigen trainings(acteur) verhuur bureau.

De opleiding zorgt voor een stabiele basis van waaruit verder uitgevlogen kan worden. Dit kan bij ons door middel van de stageplaatsen, die wij de gecertificeerde trainingsacteurs bieden, waardoor direct kan worden ervaren hoe het is om het geleerde in de praktijk te brengen. In die zin kunnen wij, omdat wij de acteurs zelf opleiden, precies kijken wie bij welke opdracht het beste aansluit. Anders gezegd 100% maatwerk. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het leveren van (training)(acteurs).

Incompany trainingen

Wij verzorgen diverse Incompany Trainingen. Hebben jullie regelmatig behoefte aan trainingsacteurs? Overweeg dan eens om intern trainingsacteurs op te leiden. Deze hebben al de kennis van jullie bedrijf en de uitdagingen waar jullie tegenaan lopen en leren van ons de fijne kneepjes van het trainingsacteren.

Incompany trainingen

Transparante tariefstelling

Voor het uitlenen van trainingsacteurs hanteren wij transparante tarieven.

Wij vragen € 400,- ex 9 % btw per dagdeel inclusief: Reiskosten Voorbereiding. Voor bedrijfstheater zijn de uren in overleg, omdat het hier altijd gaat over maatwerk. Voor acteurs met meer dan 10 jaar ervaring vragen wij € 500,- ex 9 % btw.

Offerte aanvragen? Vul hiernaast je gegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

Tjerk Jan Haga

Trainingsacteurvinden.nl

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Voornaam Achternaam

Onze klanten aan het woord

“Ik heb herhaaldelijk met plezier gebruik gemaakt van trainingsacteurs van de Trainingsacteurs Academie. Ze zijn goed voorbereid, bieden waardevolle feedback en creëren een veilige leeromgeving waarin deelnemers actief kunnen experimenteren en leren.”

VvAA

“Voor mij was dit de eerste keer dat ik met een acteur heb gewerkt. Ondanks de zeer korte voorbereidingstijd en het gebrek aan overleg was het erg leuk en leerzaam voor alle betrokkenen. De trainingsacteur kon zich goed inleven. Zij gaf ook prima feedback aan de cursisten. Al met al een positieve ervaring van onze kant.”

Heerenloo Academie

“Met de inbreng van de Trainingsacteur Academie zijn onze inzichten en vaardigheden gegroeid, waardoor we effectiever gesprekken voeren in onze dagelijkse praktijk. De acteurs brachten de aangeboden kennis (transactionele analyse) uitstekend naar de praktijk, wat echt impact had.”

KNVB