Op zoek naar een goede trainingsacteur?

Wij leiden gemiddeld 120 acteurs op bij de Trainingsacteur-academie.nl. Deze lopen stage bij Match-it opleidingen

Daardoor kunnen wij met onze acteurs zo goed maatwerk leveren. De acteurs zijn allen geaccrediteerd en beschikken over ruime acteer ervaring. We kennen alle acteurs persoonlijk en weten dus ook wat ieders individuele kwaliteiten zijn. En dat merk je. Zoals een goede klant zei: “Ik heb met veel acteursbureaus gewerkt, maar bij Trainingsacteur vinden is de kwaliteit altijd goed”.  

Een trainingsacteur van Trainingsacteur vinden biedt je het perfecte ‘levende lesmateriaal’ voor je training. Wij zorgen ervoor dat de acteur goed ingelicht en voorbereid is: hij weet precies waar de training over gaat en na het rollenspel geeft hij de juiste feedback.

En hoe weet je of er de juiste feedback wordt gegeven? Die vragen horen we vaker. Voor alle duidelijkheid: niet iedere trainingsacteur is geschikt voor elke training. Voor iedere rol is een ander soort acteur nodig. Wij zorgen ervoor dat er de perfecte match is. We hechten veel waarde dat er telefonisch contact is geweest tussen de trainer en de acteur. Zodat ze samen op één lijn zitten. Dat bespaart tijd en maakt het leerrendement het grootst.

Wij helpen je met het vinden van de juiste acteur bij je training.

Online acteurs inhuren

We krijgen veel vragen van klanten die online oplossingen zoeken om deze tijd te benutten voor leren en ontwikkelen. Wij helpen je daar graag bij met onze trainers coaches en acteurs. Middels video conferencing tools zoals ZOOM, Teams, Skype, Hangouts of desnoods whatsapp bellen bieden ze maatwerk bij iedere leervraag. Met net wat andere spelregels dan in een  ‘live’ training maken ze net zo goed impact en helpen ze dat lastige gesprek waar je tegen opzag goed voor te bereiden. Onze acteurs hebben ruime ervaring met dit nieuwe medium.

Een greep uit onze trainingsacteurs

Zie enkele van onze Trainingsacteurs

Wij leveren acteurs voor:

We verzorgen trainingsacteurs voor trajecten binnen:

  1. De psychiatrie
  2. De zorg
  3. Het bedrijfsleven
  4. Hogescholen en Universiteiten
  5. De rijksoverheid
  6. Particuliere opdrachten

Opdrachtgevers

Wij leveren voor vele opdrachtgevers zie een deel van onze opdrachtgevers Trainingsacteur-academie.nl/opdrachtgevers

Toont alle 2 resultaten